Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
© Turkestan 2016

Un nou espai
per a noves idees

El nostre nou format és el de galeria. És la millor forma d’oferir el nivell artístic de les nostres catifes.

© Turkestan 2016

Al lloc adequat
amb la catifa oportuna

Darrere de cada catifa hi ha una història autèntica, un origen singular i una cultura única. Cada catifa és, inevitablement, irrepetible.

© Turkestan 1932

Sabem que un segle
són més que cent anys

En la seva llarga trajectòria, Turkestan s’ha adaptat a cada moment per a poder desenvolupar el seu objectiu: donar a conèixer nous dissenys i textures al públic.

© Zollanvari International

Caçadors de
trames i ordits

Ens agrada ser a prop de la gent més creativa i influent del món de la catifa per a poder ‘caçar’ les tendències més innovadores. Això ens ha permès introduir corrents inèdites a Barcelona.

© Zollanvari International

Una selecció pròpiament
personal i personalment pròpia

La nostra selecció de catifes és la nostra senya d’identitat. Cadascuna d’elles ha passat a formar part de la nostra selecció després d’una curosa avaluació.

© Zollanvari International

La diferència
és a les seves mans

L’artesania és la nostra columna vertebral. Cada catifa de Turkestan ha estat nuada a mà i és, per tant, única i irrepetible.

Ens agrada teixir complicitats
entre cultures

Creiem que els dissenys originals provinents de regions amb gran tradició en el teixit de catifes complementen i enriqueixen la nostra cultura.

© Zollanvari International

La qualitat és sempre
el fil conductor

Després de més de 100 anys vivint les catifes, donem una especial importància a la qualitat dels seus materials.

© Zollanvari International

Personalment propers
volgudament petits

Som una empresa propera als nostres clients perquè creiem que la confiança mútua és essencial per a què les nostres catifes es puguin valorar pausadament.

Subscriu-te al nostre newsletter